logo_urbanvineyard
aanleg-23-7c20fdf00ea6bc096a15de62554fabf7
Beste belangstellende voor de Urban Vineyard Almere,

Start van de Urban Vineyard Almere
Deze mailing is de eerste actie in het kader van de gezamenlijk op te starten Urban Vineyard Almere. Volgende week sturen we aan de hiervoor aangemelde -aanstaande- wijngaardeniers een nieuwsbrief met informatie over het leer-, advies- en praktijktraject dat we met elkaar kunnen gaan inzetten. Deze mail betreft enkele praktische mededelingen, en (nogmaals) de oproep voor toestemming om op de mailinglist opgenomen te worden

Gezamenlijke inkoop van druivenstokken voor planten in mei 2021
Enige tijd geleden hebben we aangegeven dat we in november van dit jaar de gezamenlijk inkoop voor jonge druivenstokken gaan doen. Dat deze mededeling tevens een oproep om bestellingen door te geven betrof bleek niet voor iedereen even duidelijk. Wil jij ook met de gezamenlijke inkoop meedoen dan kan dat nog. Mijn bestelling voor de reservering van druivenstokken gaat volgende week (18 november) de deur uit. Voor een keuze van een druivenras kan je met mij contact opnemen (Rene Bliekendaal 06 43582555). Neem ook snel contact met me op als je denkt meer tijd nodig te hebben om je keuzes te kunnen maken. Dan bekijken we samen wat we kunnen doen.

Toestemming opname in mailinglist (AVG)
In een eerdere mailing hebben we belangstellenden gevraagd aan te geven of ze akkoord gaan met opname in onze mailingslijst. Dit is een wettelijke verplichting aan onze kant om door te gaan met berichten mailen. Een aantal mensen hebben daar positief op gereageerd, maar een groot deel van de belangstellenden nog niet. Mogelijk is dit aan de aandacht ontsnapt en kan toestemming alsnog in een reply op deze mail gegevens worden. Hiernaast gaan we diegene die nog niet gereageerd hebben ook via een persoonlijke mail benaderen.