logo_urbanvineyard

Beste belangstellende voor de Urban Vineyard Almere.
Binnenkort verschijnt er weer een nieuwsbrief van de Urban Vineyard Almere. We willen u echter de uitnodiging voor onze Open Dag op onze wijngaard 'Hof van Almere' niet onthouden. Mocht u het niet op prijs stellen om de nieuwsbrief van het Hof van Almere te ontvangen dan horen we dat natuurlijk graag.

Hierbij nodigen wij onze pachters en vrienden van de wijngaard uit voor de volgende Open Dag van de wijngaard Hof van Almere. Op zaterdagmiddag 3 juli is de wijngaard Hof van Almere weer te bezoeken tussen 12.30 en 17.00 uur. Reserveer uw bezoek tijdig! Als er na 29 juni nog ruimte is in het programma stellen we deze Open Dag open voor alle Almeerders. Pachters die hun wijnflessen nog niet opgehaald hebben kunnen dat natuurlijk ook deze dag doen.

Aanmelden: In 2020 hebben we in de zomer vanwege de Coronacrisis gewerkt met tijdsloten met geregistreerde aanmeldingen. Daarmee beleefden ruim 400 Almeerders afgelopen zomer op een veilige wijze een uniek ‘dagje uit’ in het Almeerse buitengebied. Deze aanpak met tijdsloten beviel zowel de bezoekers als onze vrijwilligers goed. We zetten deze werkwijze dit jaar dan ook door. We hebben daarvoor een drietal tijdslots: ronde 1. van 12.30 uur tot 14.00 uur; ronde 2. van 14.00-15.30 uur en ronde 3. van 15.30 uur tot 17.00 uur. Aanmelden voor deze Open Dag en het opgeven van uw voorkeur voor één van de drie keuzemogelijkheden doet u via de website (hier klikken).

Bij de verwachting van noodweer op deze zaterdag ontvangt u op uw e-mailadres een afmelding voor dit evenement en tevens een voorstel voor een nieuwe datum.

Toegang: U meldt zich aan bij de poort voor uw bezoek aan de wijngaard en rijdt met de auto, fiets of gaat te voet naar het zandpad en daar gaat u rechts de heuvel op. Parkeerruimte is direct rechts aan het einde van het zandpad aan de zijkant van de wijngaard. Goed om te weten: op de wijngaard is geen goede toiletvoorziening aanwezig.

Wijn proeven, neem je eigen wijnglas mee. Op de wijngaard kan je de wijnen van het Hof van Almere proeven. Om het risico op overdracht van het coronavirus te beperken schenken wij niet uit eigen glazen. Neem dan ook je eigen wijnglas mee of koop een glas op de wijngaard: simpel wijnglas a €1.00, met Almeers skyline-gravure a €5,95.

Wijn kopen: De Johanniter 2020 kost per fles van 0.75 L € 9,95. De rosés 2020 en de Solaris 2020 van het Hof van Almere kosten per fles van 0.75 L €11,95. Betalen op de wijngaard kan alleen via onze pinautomaat.

Bereikbaarheid:
De Kemphaanweg is per auto makkelijk bereikbaar vanaf de Veluwedreef in Almere Stad, de A6 (afrit 5 richting Utrecht) of de A27 (afrit 36 richting Almere). Per bus neemt u lijn 156, 159 of 160, uitstappen bij de halte Stadslandgoed De Kemphaan. Vanaf het kruispunt bij de Kemphaan loopt u de Kemphaanweg in tot aan de toegangspoort. Kijk voor de dienstregeling van de bus op www.allgobus.nl/nl-nl of http://www.9292ov.nl/Els en René Bliekendaal
Brandersmolenstraat 25/26
1333 BX Almere Buiten
Tel: 06 51608390 | 06 43582555
E-mail: els@hofvanalmere.nl | rene@hofvanalmere.nl
cropped-logo_urbanvineyard-1.png